Objekt me qira ne Grupçin të Tetovës

/ On : 1:54 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Në rrugën e vjetër për në Shkup, në F. Grupçin, jepet objekt me qira.

 

Objekti ka një sipërfaqe prej 750 metra katrorë dhe oborrin e rrethuar 700 metra katrorë.

Objekti mund të merret me qira në tërësi ose edhe pjesë të veçanta të tij.

Është i përshtatshëm për sallon dasmash, magazinë, punëtori të ndryshme dhe për një gamë të gjerë veprimtarish dhe ndodhet në afërsi të shkollës,ambulancës, postës , zyrës së vendit, stacionit të policisë dhe institucioneve të tjera lokale.

Kontakt telefoni: 071 752 395

 

[[posterous-content:pid___0]][[posterous-content:pid___1]][[posterous-content:pid___2]]

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi