Ofertë për punë në agjenci turistike

/ On : 10:10 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.


Agjencia Turistike BEMEKS nga Tetova, me zyrën përballë Tregut të Gjelbërt në Tetovë, ka nevojë për një punëtore.Kushtet që duhet të plotësohen janë: së paku shkollimi i mesëm, njohja solide e kompjuterit.

Kontakt telefoni: 070 568 331

Dsc00659

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi