Te nderuar miq,

/ On : 2:23 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Te nderuar miq,

Ju ndoshta keni dëgjuar për librat shumë të shitur Sekreti, Mendo dhe pasurohu, Kerkoe dhe të është Dhënë, Baba i pasur Babai i Varfër dhe të tjerë që ju premtojnë të ju mësojnë juve si të fitoni miliona, të jeni të lumtur dhe të manifestoni dëshirat e juaja..

Kevin Trudeau

Është folur për to nga Oprah, CNN, NBC, The Today Show është shkruajtur në  Time Magazine, The New York Times dhe me qindra publikime të tjera. Shumica e personave të famshëm, bilionerët dhe anëtarët e familjeve Mbretërore e kanë pranuar  se duke përdorur informatat në këta libra kanë aritur pasurinë dhe famën.

Këta libra janë shumë të mirë, por të gjithëve ju mungon çelësi kryesor, përbërësi sekret që bën këtë informatë të funksionojë NË REALITET, dhe atë të funksionojë SHPEJT!

Prandaj shumica e njerëzve që i lexojnë nuk i arijnë rezulltatet. Fakti është se aty ka një ÇELËS QË MUNGON, i cili QËLLIMISHT ËSHTË LARGUAR nga ata libra dhe të tjerë si ato! KY PËRBËRËS ÇELËS I BËN GJITHA NDRYSHIMET!

Unë jam i gatshëm të ju tregoj për këtë ÇELËS SEKRET QË I REALIZON GJITHA ËNDRAT TUAJA! Ja si mësova unë për këtë dhe pse jua ofroj juve tani.

Si që e kam shpallur në librat e mi, Unë isha anëtar i një nga shoqërive sekrete më të fuqishme në botë, shumë pak e njohur si  Brotherhood. Shoqëritë sekrete ekzistojnë dhe shumë nga ato janë të mirënjohura. The Freemasons, The Bilderburg Group, Yale’s Skull and Bones, The Illuminati dhe shumë të tjera, janë faktike dhe reale.

Ekzistimi i tyre është provuar dhe dokumentuar. Njerëzit më të fuqishëm në botë janë anëtarë. Kryetarët e shteteve, personat e famshëm, politikanët, biznismenët bilionerë, bankierët, avokatët dhe njerëzit që kontrollojnë virtualisht çdo gjë rreth e qark botës e kanë pranuar se janë anëtarë të këtyre shoqërive sekrete. Presidenti Bush dhe Senator John Kerry e kanë pranuar se janë anëtarë!

Pregaditu të kesh, jesh ose bëhesh çdo gjë që ti do!!

Porosit Këtu për 10 Pagesa nga $29.97

Porosit Këtu për vetëm 1 Pagesë prej $197

Anëtarësimi në këto shoqëri është i rezervuar për njerëzit e privilegjuar të klasës Elitë, mbretërive dhe familjeve të tyre. Njeriu i zakonshëm nuk ka shansë të arij në antarësim dhe të përfitojë nga beneficionet e kësaj diturie, mundësitë e rrjetit dhe lidhjeve që këto shoqëri ofrojnë. Kjo është një nga arsyet se pse të pasurit bëhen më të pasur dhe të varfërit më të varfër.

Shumica e këtyre shoqërive sekrete nuk janë aspak sekrete. Ajo që qarkullon NË BRENDI  të këtyre shoqërive është sekreti i madh! Sekret është ajo se si këto anëtarë bashkëpunojnë në mes veti!

Kur ju jeni anëtar i këtyre shoqërive ju i MËSONI sekretet se si të arini një pasuri të jashtëzakonshme, fuqi, fat, kontrollë, lumturi, romacë dhe bile si ta parashikosh të ardhmen. Ju mësoni si të KONTROLLONI  të gjithë situatat në jetë, dhe si të bëni që të gjithë ngjarjet të kthehen në beneficione për JU. Juve do ju jenë mësuar sekretet e zbuluara që do ju lejojnë juve të JENI...BËNI...ose KENI...ÇDO GJË….dhe  GJITHÇKA QË JU DONI!

Kur këta sekrete, TË APLIKOHEN SAKTËSISHT,

mund të realizojnë gjithë ëndrat e juaja!

Pyetjet që shumica e njerëzve i bëjnë janë...

Zbulo:
 • Pasuri
 • Fuqi
 • Fat
 • Dashuri
 • Romancë
 • dhe më tepër!

"ÇFARË saktësisht janë këto sekrete?"

"SI ti aplikoj këto zbulime për pasuri, fuqi, fat, dashuri dhe romancë në jetën time personale dhe ti bëj ato të funksionojne për mua?"

DHE -

Si mund të mar këtë dituri pa qenë anëtar në këto shoqëri sekrete, kështu që unë mund të JEM, BËJ DHE POSEDOJ ÇDO GJË QË DUA NË “SHPEJTËSI”?

Tani këto pyetje e kanë përgjigjen! Cilat do qofshinë ËNDRAT E JUAJA në jëtën tuaj….ata mund të arihen!

Unë jam i pari anëtar nga shoqëria sekrete më elitë, më ekskluzive, më e fuqishme e quajtur  The Brotherhood që aktualish u largova! Askush ASNJËHERË nuk është larguar nga  The Brotherhood before! Unë tani jam I gatshëm të ZBULOJ  këto sekrete të shoqërive disa personave të zgjedhur përfshir TY. KËTO SEKRETE JANË MBAJTUR EKSKLUZIVE VETËM PËR ANËTARËT — deri tani!

Këto sekrete janë aq të FUQISHME dhe FUNKSIONOJNË aq shpejtë sa që I MAHNITIN  të gjithë ata që I përdorin.

Kur të përdoren me saktësi, çfardo që ju të doni në jetë mund të NXITOJË nga ju sikur magji.

Paratë mund të arijnë aq shpejtë dhe në shumë aq të mëdha, sa që do të ju frikësojnë juve! Unë e di se kjo tingëllon shumë e mirë për të qenë e vërtetë, por ËSHTË E VËRTETË!

Imagjino të më keni mua, të vetmin anëtar që u largua nga shoqëria sekrete më e fuqishme në botë ( dhe I vetmi që u largua), QË PERSONALISHT të ju mësoj JUVE si ti aplikoni teknologjinë sekrete më të fuqishme në JETËN TUAJ dhe të ju ndihmoj që TI REALIZONI TË GJITHË ËNDRAT TUAJA!

Për herë të parë, një ish anëtar i  The Brotherhood do të zbulojë këto sekrete që ishin më parë ekskluzive vetëm për anëtarët e këtyre shoqërive! Tani, PËR HERË TË PARË, dikush është I gatshëm të ju mësoj JUVE saktësisht si ti përdorni këto sekrete të fuqishme në JETËN tuaj dhe ti bëj ato TË FUNKSIONOJNË për JU...në një SHPEJTËSI REKORDE! Ju do të mësoni si të BËHENI, BËNI, ose të KENI GJITHCKA QË JU DËSHIRONI!

Imagjino të keni mentorin PERSONAL që do të ju  mësoj JUVE sekretet që të fitoni më shumë para më shpejt sa që ju e keni menduar se është e mundëshme, të keni fuqi të pakufizuar  në jetën tuaj personale, të keni  lidhjen më të jashtëzakonshme romantike që ju keni mundur të imagjinoni, të keni  shëndet mahnitës dhe vitalitet, të bëheni me fat në çdo veprim tuajin, të kontrolloni të gjithë njerëzit dhe situatat në jetë, të keni liri financiare të  kënaqeni në jetën tuaj  si asnjëherë më parë!

Si që e dini, këto shoqëri sekrete përfshijnë shumë njerëz të pasur dhe të fuqishëm. Unë kam biseduar dhe jam këshilluar me shumë nga ata në baza të regullta.

Ky është një nga beneficionet e shumëta kur je anëtar I këtyre shoqërive sekrete –ju jeni në gjendje të shoqëroheni me disa nga ata që janë njerëzit më të suksesshëm në planet. Kjo krijon një grup  “master mind” – që e bën shoqërinë shumë më të fuqishme, dhe anëtarësimin më të dobishëm.

Kur ju shoqëroheni dhe mësoni nga njerëzit super të suksseshëm, kjo aktualisht ju BIND juve- JU ndryshoni për më mirë!

Historia ime është shumë unike.

Unë kam jetuar stilin e jetës që shumë njerëz e ëndërojnë.

Aritjet e mia në biznes, shëndet, lidhje romantike, fatin tim të mahnitshëm, dhe stili i jetës luksoz janë bërë legjendë. Unë kam jetuar një jetë të mahnitshme të krahasueshme me gjithçka që ju keni parë në “Stilin e jetës së të Pasurve dhe Personave të Famshëm.”

Ja se çfarë ka bërë për mua përdorimi i këtyre sekreteve të fuqishme:

 • Kompanitë e mija kanë krijuar shitje prej MILJARDA dollarësh.
 • Kam pronësuar rrjete Televizive, kompani publikuese, kompani prodhuese dhe korporata në disa shtete mbarë botës.
 • Unë jam autori numër 1 më i shitur i New York Times, që ka shitur miliona kopje të librave, audiove, dhe produkteve të mia në më shumë se 18 shtete
 • Unë kam jetuar në shtëpi multi-miliona dollarshe, reth e qark Amerikës, dhe në 3 kontinente
 • Kam jetuar jetën e super luksit, përfshirë edhe vozitjen e makinave si Rols Roysa, Ferrari, Bentley dhe Mercedes.
 • Kam poseduar stoli të çmuara me vlerë miliona dollarshe
 • Unë fluturoj në klasin e parë kudo që shkoj (përfshirë aeroplan privat, limuzina dhe suita hotelesh nga më të shtrejtat)
 • Kam pasur shërbyes përfshirë edhe batlera, kuzhinier privat, shofera dhe truproje
 • Kam darkuar në restorantet më të mira dhe kam shijuar shampanjat dhe verërat më të shtrenjta
 • Jam shoqëruar me disa nga njerëzit më të pasur dhe më të fuqishëm në botë përfshirë Presidenta, Prajm Ministra, Gjeneralë, Barona biznesesh dhe persona të famshëm të Hollivudit
 • Jam takuar me femrat më të bukura, më seksi në botë. Tani jam jashtëzakonisht i lumtur që jam I martuar me femrën magjepëse e cila ka udhëtuar shumë, është e edukuar mirë dhe një nga personat më të mirë që ndonjëherë kam takuar. Tani po përjetoj një marëdhënie të mahnitshme, romantike dhe dashuri që tejkalon edhe ëndrat e mia më të pabesueshme.
 • Unë gjithashtu kam-një shëndet thuajse super human (virtualisht unë ASNJËHERË nuk sëmurem)

Arsyeja pse jua them këto nuk është për tu  MBURUR. Është vetëm të ju tregoj se unë di dicka  TË CILËN JU KENI NEVOJË TË DINI! Nëse JU mësoni çfarë më është mësuar mua, JU mund të KENI, JENI dhe BËHENI ÇFARDO QË JU TË DONI NË JETËN TUAJ!

Por jeta nuk ishte gjithnjë e mirë për  mua!

Para se të bëhem anëtar në  The Brotherhood dhe ti mësoj sekretet, Unë isha një djal i zakonshëm që u rit në një komunitet jakë blu (komunitet i varfër).

Asnjëherë nuk shkova në kolexh, dhe me vite kam kaluar nga puna në punë. Nuk kisha “lidhjet”. Isha trokë dhe mbipeshë. Jeta ishte një luftë. T'ia dalësh ishte ashpërsi. Isha në borxhe dhe probleme për ti paguar faturat. Nuk mund të gjeja një vajzë. Isha i mërzitur dhe i papërmbushur. Gjërat nuk shkonin në rrugën time. Unë ndjeja sikur kam një mjegull të zezë mbi kokën time. Isha pa fat në gjithçka që ndërmirja. Ndjeja veten si të mallkuar. (Ndoshta edhe ju mund te ngjasoni në disa mënyra.)

Isha I dëshpëruar për të ndryshuar situatën time. Lexova mbi 1000 libra për vetë ndihmë dhe shkoja në secilin seminar që mundja, që të mësoj si të bëhem i sukseshëm. Problem ishte se asnjë njeri që më mësonte mua nuk ISHTE i sukseshëm! Ata të gjithë i kishin fituar paratë e tyre duke i MËSUAR njerëzit tjerë si të jenë të suksesshëm! Ata asnjëherë nuk kishin fituar para vetë!

Gjithçka që mësova ishte vetëm TEORI.
Thjesht nuk funksiononte në jetën e përditshme.

Por Unë isha një djalë i ri që dukej se ka potencial. Edhe pse nuk isha anëtar i një familje të privilegjuar elite, isha me fat që më ftuan të jem pjestar i  The Brotherhood. Ishte një shans i mirë. Isha në vendin e duhur në kohën e duhur. Më dhanë një ofertë që se refuzoja dot. Në atë kohë nuk e dija se PSE u ZGJODHA që të bëhem anëtar. (Unë do të ju sqaroj  për një minutë PSE unë isha aq me fat që më ZGJODHËN, prandaj qëndroni me mua.)

Kur e pranvoa ftesën unë menjëherë pranova! Unë I kisha studiuar dhe mësuar sekretet me më shumë passion se dikush tjetër në historinë e tyre!

Doli se unë kisha dhuratë aftësinë unike, sikur Ajnshtajni, në "thithjen" ose thjeshtësimin e koncepteve komplekse duke i bërë ato më të thjeshta për tu kuptuar. Unë tërësisht i integrova "sekretet" në qënien time dhe jetën time! Unë gjithashtu e krijova të ashtuquajturën “5 Sekonda Mrekulli” nga I gjithë ky informacion i mahnitshëm sekret — duke u bazuar në marjen e përgjegjësisë  100% për gjithcka që ndodh në jetën tuaj. Unë I thjeshtësova sekretet e  The Brotherhood. Unë I mësova informatat dhe çelësat sekret të suksesit.

Një ditë, Unë u ndjeva si isha I GATSHËM të shoh nëse këto informata sekrete REALISHT do të funksiononi ashtu si mi kishin treguar. A mund të jetë e vërtetë që thjesht vetëm të aplikohet ky sekret magjik pothuajse i pagabueshëm, UNË  mund TË KEM, BËHEM ose BËJ GJITHÇKA QË UNË DUA? A është e mundëshme që në REALITET  të jetë aq e lehtë? Do të funksiononte REALISHT aq shpejt?

Të gjithë këta njerëz shumë të njohur, të fuqishëm, dhe super të pasur që ishin anëtar më thonin se është e vërtetë, dhe ata e kishin provën fizike se po funksiononte. Ata I kishin paratë, pasurinë, fuqinë, kontrollën, fatin, shëndetin dhe statusin. Definitivisht po funksiononte për ATA. Por a do të funksiononte për MUA?

 

Unë u ula dhe e APLIKOVA ATË!

Çdo gjë ndryshoi thuase Brenda natës për mua! Nga MOMENTI  që fillova të përdor këtë dituri,  “5 Sekondat e Merkullisë” funksionuan –në fakt, ÇDO GJË në jetën time u bë më mirë. Ishte pothuajse magjike! Ishte njëjtë sikur e gjeta llambën e Aladdin’it dhe kasha një Xhin që do të më plotësonte mua çdo dëshirë që kisha!

Për një kohë të shkurtër fillova të takohem më një femër seksi dhe shumë të bukur! Dola nga borxhet. Fillova të fitoj më shumë para se sa që ndonjëherë  kisha mundur të ëndëroj. U bëra me fat për çdo gjë. Humba peshë. Shëndtei im u bë I mahnitshëm! Kisha vetura luksoze, shtëpi, stoli të çmuara dhe veshje. Udhëtoja në klasin e parë, dhe më e rëndësishme, isha më I LUMTUR se më parë. Jetoja një jetë pa stres dhe magjike! Bile u bëra më me fat në bixhoz.

Fillova të shoh të ardhmen dhe fillova të parashikoj ngjarjet me një saktësi të çuditshme!

Gjithnjë e ndjeja sikur mund të “lexoj mendjen” e tjetrit dhe u ndjeheja në nje kontrollë të plotë për të gjithë situatat dhe njerëzit.

Vetëbesimi im ishte gjatë gjithë kohës I lartë dhe nuk kasha frikë në jetën time!

Shijoni stilin e jetës që shumica e njerëzve vetëm e ëndërojnë!

Unë tërhoqa  MILIONA dhe përjetoja stilin e jetës që shumë njerëz nuk mund as edhe ta imagjinojnë.

Njerëzit reth meje nuk mundnin të besonin suksesin tim! Ndodhi aq SHPEJT sa që dukej sikur kisha fituar llotari! Unë u bëra me super “fat!” Çdo gjë që prekja shëndrohej në ar si me magji. Shkruhej për mua në Wall Street Journal dhe The Washington Post. Unë isha në faqet e para të New York Times dhe të CNN, The Today Show dhe shumë programe tjera në TV. The London Times bile shkroi 2 faqe për historinë time!

Dhe një ditë, një person që punonte me mua erdhi dhe FILLOI  të mësoj sekretet e mia. Ai donte të dijë SI unë isha aq me fat.

 

Pas tre viteve FILESTARE, unë fillova me ngurim ti mësoj atij DISA sekrete. Kjo ishte KUNDËR regullave të shoqërisë!  Këto zbulime dhe sekrete ishin vetëm për ANËTARËT! Por unë ndjeva sikur po zbuloja vetëm “DISA” nga sekretet- JO TË GJITHA.

Këto sekrete janë të THJESHTA  dhe të LEHTA për tu mësuar. Ai ishte një nxënës I shpejtë dhe I mësonte shpejtë dhe filloi ti aplikoj sekretet menjëherë.

Mbrenda një viti, duke filluar nga hiçi, ai u bë milioner! Unë as që e imagjinoja se sa mirë do te ndjeheja duke parë një person tjetër që pati sukses me këtë dituri. Ishte fantastike!

ASKUSH jashtë shoqërive nuk duhet NDONJËHERË ti mësoj ato sekrete. Kjo i jepte një PADREJTËSI jetës së klasës ELITË TË PRIVILEGJUAR, të cilët ishin anëtar të shoqërive sekrete. Njeriu i “vogël” ose  “I zakonshëm”  ishte lënë jasht! Unë ndjeja se kjo ishte NJË PADREJTËSI E PLOTË dhe një GABIM I qartë! Kështu që unë vendosa ti thej regullat dhe tua mësoj të tjerëve disa nga këto sekrete të shoqërive disa njerëzve që ishin SERIOZ për të bërë çfardo që të jetë e duhur për të përmisuar jetën e tyre.

Këtu janë vetëm disa rezultate të njerëzve që unë jua tregova sekretet:

JEFF (një avokat) nga INDIANA, fitoi mbi 2 MILLION DOLLAR për  24 muaj!

ROB (një i punësuar në ups) nga MAINE, që fitonte vetëm $30,000 në vit, filloi një kompani nga hiçi nga podrumi i tij dhe gjeneroi mbi $200 MILLION në shitje 3 vitet e ardhëshme!

DEB ( një nënë e vetme e dy fëmijëve), e përdori këtë informacion që të eliminoj borxhin e saj prej $50,000 virtualisht për një natë!

TOM (nga TENNESSEE), kishte bankrotuar dhe jetonte ne shtëpinë e vjehrës, bëri pothaujse $1,000,000.00 për më pak se një vit pasi mësoi këto informata!

SUE (nga CA), e përdoti këtë dituri të fuqishme  që të humbas 50 POUNDS për vetëm 4 muaj! asaj iu kthye aq shumë vetëbesimi dhe siguria në vetvete, sa që ajo tërhoqi njerium më tërheqës dhe më të pasur dhe u martua me një multimilioner!

DAVID (nga BOSTON) arriti nga një picamen që jetonte në një apartmen 1 dhomësh deri te vozitja e  ROLLS ROYCE, duke poseduar mbi 5 automobila luksoz dhe duke jetuar në 2 shtëpi të mëdha (MANSIONS) – si dhe në pronësimin e një ishulli privat! e gjithë kjo ndodhi për vetëm 5 vite!!!

Dhe kjo është vetëm një shembull I pakët I qindra dëshmive tjera që unë I kam pranuar.

Klikoni këtu ju lutem që të lëxoni më shumë rekomandime.

Shumë njerëz janë bërë financiarisht të pavarur pasi ju janë mësuar këto "sekrete!"

Unë tani jam bërë një nga njerëzit më të ditur në planet kur vjen fjala për thelësi dhe qartësi të këtyre sekreteve dhe zbulimeve, si dhe për “5 Sekondat e Mrekullisë.” Dhe më e rëndësishmja...SI  ti aplikoni ato në jetën REALE.

Sot unë jam  I konsideruar si MËSUESI ME I MIRË në botë kur vjen fjala për këtë lloj të materialit. Njerëzit tani më paguajnë mua mbi  $100,000 për vetëm disa ORË trajnim personal!

Pse? Sepse unë mund të ju mësoj JUVE si të BËHENI, BËNI DHE KENI ÇDO GJË dhe GJITHCKA QË JU DONI NË JETËN TUAJ!

Një nga miqtë e mi nga Las Vegas kërkoi nga unë, që të shkruaj një libër si të aplikohen këto zbulime, sekrete dhe “5 Sekondat e Mrekullisë” në jetën e përditshme REALE. Unë ndjeva se përderisa mua personalisht kjo dituri më solli shumë dobi, duhet të konsideroj që të ndaj këto sekrete me ata që sinqerisht donin një jetë më të mirë, si dhe të gjithë dobitë që këto sekrete do ti jepnin një personi, kur ti aplikoj në jetën e tij.

Isha I hapur për idenë që të shkruaj një libër dhe ndoshta do ta bëj atë në të ardhmen. Duke qenë autori numër 1 më I shitur në New York Times ,unë e di se sa shumë përpjekje dhe kohë duhet për të shkruar një libër. Unë shoh një sasi të MADHE të punës.

Plus, hezitoja që të eksposoj sekretet e shpqërvie në shkallë masive.

Atëherë më erdhi një ide!

Unë PERSONALISHT do të zbuloj këto sekrete të mëdha, më të fuqishme të suksesit nga shoqëritë sekrete DHE  të trajnoj DISA njerëz LIVE dhe PERSONALISHT!!! Unë  PERSONALISHT “do të jua tregoj të gjitha” dhe do ti jepja çelësat sekret më të ruajtur, më të fuqishëm, dhe që asnjëherë më parë nuk janë zbuluar, që bëjnë ëndrat e personit të realizohen. Unë do të ju zbuloja thuajse të njëjtat sekrete që vetëm disa të privilegjuar, bota elite, anëtarët e familjeve mbretërore dhe miljarderët i kanë përdorur për të aritur pasurinë e tyre dhe fuqinë.

Por këtë dituri sekrete do tia mësoja VETËM disa njerëzve dhe ata DUHET të jenë SERIOZ!

Unë vendosa TË DAL NË SIPËRFAQE….dhe tërësisht të shfaq identitetin tim dhe ish anëtarësimin tim në  The Brotherhood dhe PERSONALISHT të mësoj disa njerëz të selektuar SI të aplikojnë këtë material QË ASNJËHERË MË PARË NUK ËSHTË ZBULUAR në jetën e tyre!

 

Imagjino të ju mësphet PERSONALISHT...

 • Si të bëni MILIONA dollarë!

 • Si të tërhiqni para si MAGNET!

 • Si të risni $10,000 KESH në vetëm 24 orë!

 • Si të bëni $100,000 për vetëm 90 ditë!

 • Si të fitoni $20,000 në muaj pa mos u larguar nga shtëpia!

 • Si të keni SUPER SHËNDET!

 • Si të keni lidhjen më romantike të DASHURISË së ëndrave tuaja!

 • Si të keni njl fuqi personale të palimituar në jetën tuaj!

 • Si të jeni të lumtur përtej besimit tuaj!

 • Si të tejkaloni fatkeqësitë, grackat dhe zhgënjimet dhe ti ktheni ato ne avantazhe!

 • Si ti eliminoni të gjitha dhimbjet emocionale dhe traumat e mëparshme.

 • Si ti përdorni? Dy Fjalët Magjike? që do ti eliminonin të GJITHA borxhet tuaja BRENDA NATËS!

 • Si ti parashikoni ngjarjet e së ardhmes me një saktësi të çuditshme!

 • Si të "lexoni mendjet e njerëzve" dhe të kontrolloni të gjitha situatat!

 • Si të largoni stresin, ankthin dhe frigën dhe të keni vetbesim dhe siguri në vete!

 • Si të keni stilin e jetës dhe lirinë që ju gjithmon e keni dashur!

 • Si të fitoni në çdo gjë!

 • Si metaforikisht të keni lambën tuaj të Aladinit dhe Xhinin tënd personal që do të plotësoj çdo dëshirë TUAJËN.

 • Si të JENI, BËNI ose KENI GJITHÇKA dhe ÇDO GJË QË JU DONI!!

 • Si të jeni me FAT dhe të lumtur në jetë!

Potencialisht ju mund të bëni të gjitha këto bile edhe më shumë!

Hape shampanjën! Kjo është dita JUAJ me fat! 
Ja se çfar ndodhi më pas.

Unë personalisht e ftova një grup të vogël të njerëzve që të vijnë në një lokacion sekret për 2 ditë ku do të trajnohen PERSONALISHT nga unë! Përderisa unë do ti mësoja vetëm ata që janë SERIOZ, Unë ju kërkova atyre të paguajnë nga $10,000 për të marë pjesë. Kjo është e saktë dhjetë mijë dollarë!

Kalova 2 ditë në Europë duke ju mësuar atyre sekretet që unë I mësova nga të qenit anëtarë në The Brotherhood. (Dhe dua që ju ta dini se unë arita në nivelet më të larta në shoqëri dhe mu mësuan GJITHA sekretet!)

Disa nga informatat që I mësova ishin në libra dhe dorëshkrime që shoqëritë I mbanin në lokacione sekrete rreth e qark botës. Disa nga këto materiale ishin me QINDRA vjet të vjetra! Shumica ishte e shkruar me dorë në letra të zbehura të vjetra!

Ajo që e lexoja me sytë e mi dhe çfar e mësova ishte NJË EKSPLODIM MENDJEJE!

Unë gjithashtu jam mësuar personalisht nga anëtar të familjeve mbretërore, miljarderë dhe disa nga njerëzit dhe familjet më të famshëm dhe më të pasur dhe më të fuqishme.

Informatën që më mësuan përfshinin disa nga sekretet më të mëdha të ruajtura për suksesin më të fuqishëm dhe teknologjitë e konotrollit në botë.

Unë ju mësova informatat që UNË ASNJËHERË NUK IA KAM MËSUAR dikujt jashtë shoqërive!

Unë I zbulova sekretet që janë mbajtur të fshehura për QINDRA ose MIJËRA vite të fshehura!

Unë ju mësova si të aplikojnë këtë dituri dhe  “5 Secondën e Mrekullisë” në jetën e tyre dhe si ta bëjnë që kjo të funksionojë.

I gjithë eventi u inçizua në mënyrë profesionale. Unë shkova në studio e editova materialin, dhe shtova disa pjesë të rëndësishme. Kopje e eventit ju dërguan individëve në një formë të paketimit me CD. Në këtë mënyrë ato do të mund të dëgjonin materialin përsëri e përsëri, dhe kështu me kohën DO TA KUPTONIN!

Kjo ishte mundësi që vjen NJËHERË në jetë! ASNJËHERË më parë NUK KA NDODHUR dhe mund që të mos ndodh më asnjëherë! Thënë përfundimisht Ky LIVE EVENT ishte i JASHTËZAKONSHËM !

 

Ja çfarë thanë disa njerëz:

 “unë ndjehem aq me vetëbesim, aq i fuqishëm dhe i pandalshëm! unë i kam mjetet që kuptohen shumë lehtë tani që të realizoj Çdo gjë që dua! unë i përdora 2 fjalët magjike edhe eliminova borxhin prej $100,000 për 5 minuta!!! nuk mund ta besoj se sa e mirë ishte kjo!”

“do të kisha paguar 1 MILION DOLLAR për këtë dituri! unë kam një biznes dhe me këtë informatë përfitimet e mia do të riten 100% këtë vit! javën e parë unë vec e rita profitin tim për $50,000!”

“unë asnjëherë nuk mund të gjeja një të dashur, natën e parë të seminarit shkova në një restoran të darkoja i vetëm dhe një grua e bukur filloi të flas me mua! tani takohemi regullisht. mësimi i këtyre informatave ju ndryshon juve në brendësi! WOW! ”

 “trajnimi më i mirë që kam patur gjatë gjithë jetës sime! vetëm për 2 javë që kam mësuar këtë informatë unë qëndroj i lumtur Çdo ditë, ndjehem më shumë në kontrollë dhe më me vetëbesim se më parë dhe tani kam më shumë fat!”

“unë i përdora teknikat që ai mi mësoi dhe vendosa KEsh real në xhepin tim për vetëm 24 orë!!”

“cdo person duket të dëgjojë këtë informatë! dhe ato duhet të paguajnë Cilindo çmim!!”

Pra ja çfar ju ofroj JUVE...

Tani, ju mund të keni pakon tuaj të këtyre e CD që u inçizuan gjatë seminarit! Për 2 ditë sekretet mund të jenë tuajat! mund ti bleni CD-të dhe ti dëgjoni ÇDO fjalë të seminarit sikur të ishit atje personalisht!

Ju do të përjetoni TË GJITHË trajnimin! Ju do ti dëgjoni të gjithë pyetjet dhe TË GJITHË përgjigjet! Ju do të keni të njejtin informacion që pjesëmarësit e morën! Dhe  Ju mund të pranoni TË GJITHË beneficionet për ndryshim jetësor! JU jeni një nga njerëzit e parë që ju ofrohet kjo DITURI E ÇMUAR!

Pse kjo informatë u zbulua kur ishte e betuar që të ishte sekrete? Unë e kam parë se si kjo informatë është përdorur për të KONTROLLUAR jetën e njerëzve dhe ti mbajnë të pasurit për tu bërë më të pasur dhe të varfërit më të varfër! Kjo nuk është FER dhe sigurisht është GABIM! Unë vendosa se  SECILI duhet të ketë akses në këtë dituri dhe jo vetëm disa të privilegjuar!

Prandaj vendosa të ju ZBULOJ sekretet juve!

Pjesa më e mirë është se JU NUK duhet të paguani $10,000 si pjesëmarësit!

Unë ju ofroj këtë pako prej 14 CD në një çmim që do të ju garantoj se dikush ishte serioz për të qenë i sukseshëm, dhe përsëri një çmim i ulët kështu që çdo njeri do të mund ti blente në këtë ekonomi të çmendur. Çmimi i regullt për këto  14 CD është  $1,000. (POR JU NUK DUHET TA PAGUANI EDHE KËTË – as përafërsisht.)

Fillo ti mësosh të gjitha sekretet në pakon e14 CD-ve nga seminari live për VETËM $29.97 në muaj!
(Dhe mund ta porositni në më pak se 2 minuta!)

Kjo është e vërtetë!

Nëse e porositni sot, unë do të ju dërgoj juve  14 CD nga seminari live për VETËM  $29.97 në muaj. Kjo nuk është shtrenjtë dhe është perfekte për çdo buxhet. (unë bile do të paguaj dërgesën me postë.) nuk mund ta bëj më të thjeshtë. Dhe ja ku është pjesa më e mirë...

Ju mund ti merni  gjithë beneficionet e ketyre 14 CD për vetëm $29.97  parapagesë dhe mandej ti paguani 9 pjesët tjera shumë lehtë nga vetëm $29.97! kjo është e gjitha! Nuk duhet të harxhoni qindra dollar  kur mund ti merni të gjithë sekretet e brendshme për fitim të parave për vetëm $29.97 për këst. (Ky është një kursim prej afër $600 nga çmimi standard prej  $1,000!)

Ose kursej  $100 dhe mere OFERTEN TIME MË TË MIRË!

Nëse vendosni ti paguani menjëherë sot, ju mund ta bleni kopjen tuaj të këtyre 14 CD për vetëm $197! ( Kjo është një zbritje  PREJ $700 nga çmimi standard prej $1,000!) Kjo është një pjesë shumë e vogël në krahasim me ata që paguajtën dhjetëmijë dollar për eventin live.

Unë bile do të shkoj edhe një hap më tutje për JU!

Nëse e beni pagesën prej  $197 pagesë të vetme për sot, ju gjithashtu do të fitoni një PA PAGESË një kopje prej 108-faqeve të librit të udhëzimit. Ky libër udhëzimi veproni si një plan që do të ju ndihmojë juve të përcaktoni saktësisht çfar doni në jetë dhe çfar të bëni për të aritur. Me këtë, ju do të mësoni si të keni, bëhëni ose bëni gjithçka në shpejtësinë e dritës. (Vlera është e papagueshme-ju e merni GRATIS!)

Një ftesë që të anëtarësoheni në një shoqëri sekrete ekskluzive!

Para se të përfundoj këtu, unë kam nevojë që të ju tregoj juve pjesën më të mirë të mundëshme.

Si student I pakos prej 14 CD , ju do të fitoni një ftesë ekskluzive që të anëtarësoheni në një nga shoqëritë botërore MË ELITE që do të ju japë juve përparësitë që ju as keni mundur ti besoni.

Këtu ju mund të bashkëpunoni me disa nga njerëzit më të pasur, më me influencë dhe më të fuqishëm. Juve gjithashtu do të ju dhurohet një akses sekret në disa nga materialet më të fuqishme edukative dhe të biznesit . e gjitha e prezentuar nga njerëzit që aktualisht ecin rugën, dhe flasin fjalën. Jo nga dështakët! Nuk dua që të ju tregoj shumë tani.

Ju do të mësoni të gjithën kur të dëgjoni 14 CD nga seminari live.

90-Ditë Pa-Rezik,
100% Garance për kthim të hollash!

Ju duhet të jeni të sigurtë se 14 CD’të nga seminari live janë tërësisht të garantuara për  90 ditë!

Nëse nuk jeni të kënaqur për ndonjë arsye, ju mund ta ktheni dhe nuk do të ju bëjmë asnjë pyetje dhe paratë do ti merni përsëri. Pra ju absolutisht nuk keni asgjë për të humbur.

Pra, ja ku e keni...

Ju tani kni akces të drejtperdrejtë në sekretet botërore më të garantuara për të fituar para dhe sukses. Nuk ka më arsyetime. Është koha për të jetuar jetën që gjithnjë e keni ëndëruar.

Sepse kjo informatë thjesht vlen 10 herë, ose bile 100 herë më shumë se paratë që i keni investuar.

Ju mund të mendoni se “Unë nuk mund të blej sepse nuk kam” Seriozisht, nëse ju nuk mund ta mbuloni këtë (dhe ju mundeni), ju keni nevojë për këtë informatë më tepër se gjithkush tjetër! Mendo për këtë! Nëse nuk keni një vlerë prej $29.97 të investoni për këtë dituri, atëherë ju keni nevojë për këtë më shumë se gjithkush! Ju me të vërtetë nuk mund ti lejoni vetes mos ta keni këtë informatë. Ju duhet të kërkoni, të huazoni ose të bëni çfardo që të mundeni që ti gjeni paratë për këto sekrete dhe teknika!

MOS U VONO!

Kjo është një OFERTË E LIMITUAR! Janë të ofruar në këtë çmim në bazë të rregullit TË PARËT QË PARAQITEN, TË PARËT SHËRBËHËN vetëm për 7 ditët e ardheshme! Ky çmim ASNJEHERË mund te mos ofrohet edhe njëherë! Mbaje mend, ky trajnim, përfshin SI të aplikoni këto sekrete, si dhe “5-Sekondën e Mrekullisë” në jetën tuaj.

Unë nuk mund të ju tregoj aq sa duhet se sa special ishte ky event dhe se si jeta juaj mund të ndryshojë PËRGJITHMON për të mirë duke e mësuar këtë informacion.

Definitivisht ju më ASNJËHERË nuk do të jeni të njejtë.

Nëse ju në të vertet doni para...

Nëse ju në të vërtetë doni jetë më të mirë...

NËSE JU METËVËRTETË DONI DASHURI TË MADHE NË JËTË...

NËSE JU NË TË VËRTET DPMI TË NDJENI FUQI DHE KONTROLLË NË JETËN TUAJ...

nËSE JU NË TË VËRTETË DONI LIRI...

nËSE JU NË TË VËRTETË DONI TË JENI ME FAT NË JETË...

nËSE JU NË TË VËRTETË DONI TË JENI super TË SHËNDETSHËM DHE TË NDJEHENI SI ASNJËHERË MË PARË...

nËSE JU NË TË VËRTETË DONI TË PËRFUNDONI DEPRESIONIN DHE TË JENI MË TË LUMTUR SE ASNJEHERË MË PARË...

aTËHERË JU DUHET TË POROSITNI PATJETËR KËTO 14 cD sERI!

Mendo për këtë? sa më ndryshe është jeta juaj tani krahasuar me para 5 vitesh? Hmmmm? Vë bast që jo shumë. Pse mendoni se jetaj juaj do të jetë më ndryshe 5 vjet më vonë nga tani nëse ju nuk bëni diçka ndryshe sot?

Kjo është dita juaj  me fat që ta merni këtë mundësi që ju vjen një herë në jetë!

Plus, ju do të pranoni një ftesë personale që të anëtarësoheni dhe të bëhëni anëtarë në një klub elite sekret. Kjo organizatë ekskluzive vetëm-për anëtarët vëllazëror mund të ju japë juve një akces personal tek unë dhe të ju ndihmojë juve të arini pasurinë tuaj.

MOS E TEJKALO KËTË! MOS U VONO!!!
POROSITE TANI përpara se ti shesim të gjitha!
Kjo ofertë është valide vetëm 7 ditët e ardhëshme!

Pasi ta dëgjoni, dhe ta rishikoni të gjithë materialin, nëse ju do të ndjeni se ky nuk është investimi më i mrekullueshëm i parave dhe kohës që jue e keni bë, thjesht ktheni të gjitha dhe paratë do te ju kthehen, ASNJË PYETJE NUK DO TË JU BËHET! Gjykoni për veten! Ju nuk rezikoni ASGJË!

Unë ju garantoj se këto  14 CD potencialisht mund të ndryshojnë jetën tuaj PËRGJITHMONË!

Përgaditu të kesh, jesh ose bësh çdogjë që ti do!!

Porosit Këtu për 10 Pagesa nga $29.97

Porosit Këtu për vetëm 1 Pagesë prej $197

Sapo të pranojmë porosinë tuaj, ne do ju dërgojmë me shpejtësi kopjen tuaj të 14 CD serive nga seminari live!

Mbaj mend, që ti merrni të gjitha këto sekrete të suksesit dhe fitimit të parave asnjeherë të shfaqura mëparë të ruajtura nga shoqëritë sekrete, për vetëm $29.97 për këst ose me një pagesë prej $197 (dhe merrni një kopje FALAS të udhërëfyesit) ju duhet të posrositni sot-ky çmim është subjekt ndryshimi. Kështuqë porositni menjëherë dhe përfitoni nga avantazhi i kësaj oferte e vlersuar mbi $1,000! Kjo ofertë është e disponueshme vetëm për 7 ditët e ardhëshme.

 

http://deshirajuajeshteurdherijuaj.mimozathaqi.com/

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi