Panairi i librit "TETOVA 2012"

/ On : 10:23 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

416229_10151286415242210_2142955697_o
Panairi i librit "TETOVA 2012"

Kohëzgjatja: 19 deri 23 dhjetor 2012
Vendi: Qendra Tregtare "ILIRIA CENTER", Tetovë

Hapja solemne:
19.12.2012 (e mërkurë)
Ora 14:00

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi