Hapja solemne e Sky Bar ILIRIA ne QT "ILIRIA CENTER" ne Tetove

/ On : 6:24 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Të mërkurën, më datë 26 dhjetor 2012, në Qendrën Tregtare ILIRIA, bëhet hapja solemne e restorantit dhe barit me pamjen panoramike më të mirë në Tetovë.
Në hapjen solemne të Sky Bar ILIRIA do t`Ju argëtojë me muzikë live këngëtarja e mirënjohur Anita Haziri.
Ju mirëpresim!

https://www.facebook.com/ iliriacenter

60x80_pano_1
Menyja_e_Sky_Bar_ILIRIA.pdf Download this file


Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi