Albana Mesuli me klipin Pse dhe së shpejti edhe me dy këngë të reja

/ On : 1:05 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

 

 

Deri tani ajo ka realizuar 8 klipe dhe 5 albume(dy me këngë argeëtuese dhe tri me këngë popullore),tri herë ka marrë pjesë në Top Fest,ka qenë e ftuar në shumë programe televizive dhe në evenimente të tjera muzikore.Në Festivalin FEST NOTA E ARTE të vitit 2011fitoi Çmimin Debutuesja më e mirë.

Albana Mesuli me klipin Pse dhe së shpejti edhe me dy këngë të reja

Këngëtarja atraktive nga Shkodra,që veprimtarinë e saj artistike e zhvillon në Tetovë,ku edhe ndjek studimet për gazetari,gjatë verës i freskoi të gjithë fansat e saj të shumtë me këngën dhe gjithashtu edhe videoklipin Pse.Ajo e zgjodhi Virusin për muzikën,Avni Qahilin për tekstin,Fabrikën për të realizuar klipin .

Albana paralajmëron edhe dy këngë të reja para festive të fundvitit

 

 

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi