Apel për ndihmë nga një vajzë 19 vjeçare nga Tetova (Mjekët gjermanë garantojnë shërimin tim. Më ndihmoni të rikthehem përsëri në këmbë!)

/ On : 9:33 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

 

Quhem Mersije Ilijazi,e lindur më 8 janar 1991,në fshtin Brodec ,kurse tani me banim të përhershëm në Rr.A.Jovanovski- Zhurçin nr 7,në Çarshinë e Epërme të Tetovës.

 

Edhe unë kame ecur normalisht dhe kam shijuar fëmijërinë time deri në moshën 6 vjeçare,kur papritmas,si pasojë e një temperature të lartë më paralizohet këmba dhe pata edhe pasoja të tjera! Familja ka bërë përpjekje të më rikthej në normalitet.Jam operuar një herë në Tetovë dhe dy herë në Shkup,por pa sukses.Në shtator të këtij viti(2011) pata fatin të shkoj në Hamburg të Gjermanisë për vizitë te familjarë të mi  dhe nëpërmjet mjekut të tyre amë ramë në kontakt me Schön Klinik (www.schoen-klinik.de)
Pas kontrollit mjekësor dhe analizave rezultoi se mjekët e kësaj klinike janë në gjendje dhe garantojnë shërimin tim.Në fillim të procedurës së shërimit duhet të deponojmë 3100 euro,kurse më tej çmimi i krejt tretmanit tim mjekësor në ketë klinikë mund të shkoj deri në 17 mijë euro.
Shpresoj në ndihmën Tuaj.Unë jam në Hamburg dhe në pritje të mrkullisë,të rikthehem në vendlindje përsëri në këmbë!
Xhirollogaria është hapur në emër të babait tim:

 

Pro Credit Bank
Name of the Beneficiary:_Rustem Ilijazi
Beneficiary address : Ul. A.Jovanovski – Zhurchin Br.7 Tetovo Macedonia
IBAN: /MK07 (account no in PCB )
380200062906346 USD
380200062905182  MKD
380200062903242  EUR
380200062902466  CHF
380200062901690  AUD
380200062904503   GBP
Bank of beneficiary : ProCredit Bank, Macedonia
SWIFT :PRBUMK22XXX

 

Kurse nr për kontakt është +389 70 519 601

 

P.S.

 

Këtë apel për ndihmë e shoqërojnë edhe  dokumentat e Klinikës,në gjermanisht dhe të përkthyera edhe në shqip dhe maqedonisht

www.schoen-klinik.de.docx Download this file

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi