Votoni poetin shqiptar në konkursin poetik të Kombeve të Bashkuara!

/ On : 12:41 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Shumë e rëndësishme dhe urgjente!


Kombet e Bashkuara kanë organizuar një konkurs poetik dhe me poezinë e tij për paqen konkurron edhe poeti shqiptar Jeton Kelmendi.Vetëm me ndihmën tonë ai mund të shpallet fitues.Pasi të hapet linku shko dhe bëje LIKE dhe kështu edhe ti jep ndihmën tënde.Me çdo kusht duhet ta përmbysim rezultatin,sepse poeti grek është në avantazh të dukshëm.Vepro,Like dhe shpërndaje!

http://www.un.org/disarmament/special/poetryforpeace/poems/kelmendi/

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi