Hotel ROYAL Tetove

Hotel ROYAL Tetove - Hotel Royal TETOVO Macedonia

Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro. 
Kontakt telefonat:
070 537 313
070 209 571

In the periphery of Tetovo, near Aquapark pool you can find hotel Royal.
The most suitable place for some moments of intimacy. 
An ideal place to find tranquility, a wonderful environment, fresh air, the restaurant with a rich and manifold menu. 
For some hours intimacy there are rooms from 13-15 euro, while if you would like to spend the night you will find rooms for 16, 20 and 30 euro. 
Contact numbers: 
070 537 313 
070 209 571

Votoni poetin shqiptar në konkursin poetik të Kombeve të Bashkuara!

Shumë e rëndësishme dhe urgjente!


Kombet e Bashkuara kanë organizuar një konkurs poetik dhe me poezinë e tij për paqen konkurron edhe poeti shqiptar Jeton Kelmendi.Vetëm me ndihmën tonë ai mund të shpallet fitues.Pasi të hapet linku shko dhe bëje LIKE dhe kështu edhe ti jep ndihmën tënde.Me çdo kusht duhet ta përmbysim rezultatin,sepse poeti grek është në avantazh të dukshëm.Vepro,Like dhe shpërndaje!

http://www.un.org/disarmament/special/poetryforpeace/poems/kelmendi/

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi