Jepet banese me qira (dhe njera shitet) në Tetovë

/ On : 5:55 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të EMKA Petrol), jepet banese me qira.Banesa eshtetë e mobiluar dhe  ka 106 metra katrorë.Banesa eshtë e përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.Gjithashtu ne te njejten ndertese shitet banese  50 m katrore.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108

 

 

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi