RESORTI NATYRA –AL

/ On : 12:45 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Natyra-Al_(_Hotel,_bar,_restaurant_dhe_pizzeri).mp4 Watch on Posterous

Resorti Natyra –Al

ndodhet pranë pishave të buta në Golem

Adresa:

Rruga Nacionale Durrës – Kavajë

100 m larg rrethrrotullimit Golem

(rruga dytësore )

Mob: +355 67 20 10 634

+355 67 20 10 635

 

Resorti  Natyra – Al

Garanton

Siguri që mundësohet nga monitorimi i kamerave!

Kënd lojërash

Ambiente relaksuese

e sportive, sporte ujore!

 

Shërbim cilësor

Me staf të specializuar në fushën Hoteleri – Turizëm.

 

Prodhimet e detit zënë vend të rëndësishëm

në menunë e Restorantit.

Gatimet tradicionale & italiane

janë  gërshetuar me njëra tjetrën duke krijuar

ushqime më pranë gustos suaj.

 

Pranë Resortit

Natyra – Al

ndodhen 2 hotele me kapacitet mbajtës prej 400 shtretërish.

MUZIKA LIVE do t`Ju shoqërojë gjatë javës!

 

Bar Restorant Hotel

NATYRA – AL

është ambient që ju dhuron qetësinë,

freskinë bregdetare dhe ishullore

njëkohësisht gjelbërimin

e pastërtinë e munguar.

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi