Radio Focus hap konkurs për gazetarë,udhëheqës programesh,agjentë marketingu dhe sekretare administrative

/ On : 6:20 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

 

RADIO FOCUS  

88.0 FM 
Adresa: 

 Përballë Postës së Tetovës

(Në afërsi të zyrave të PPD-së)


www.radiofocus.net 

Telefoni për kontakt: 070 494 108

Email:

radio.focus.tetove@gmail.com dhe

 radiofocus@hotmail.com 

 

Shpall: 

KONKURS

 

Për :

1.Sekretare administrative

2.Udhëheqës programesh dhe spiker lajmesh

3.Agjentë marketingu

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen drejtpërdrejt në zyrat e Radio Focusit ose të na shkruajnë nëpërmjet emailit .

Përparësi do të kenë aplikantët që kanë përvojë pune në këto drejtime,po edhe për ata që nuk kanë përvojë mund të organizohen trajnime intensive .

 

Radio Focus Live

  

 

 

 

 

 


Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi