RESORTI NATYRA –AL

Natyra-Al_(_Hotel,_bar,_restaurant_dhe_pizzeri).mp4 Watch on Posterous

Resorti Natyra –Al

ndodhet pranë pishave të buta në Golem

Adresa:

Rruga Nacionale Durrës – Kavajë

100 m larg rrethrrotullimit Golem

(rruga dytësore )

Mob: +355 67 20 10 634

+355 67 20 10 635

 

Resorti  Natyra – Al

Garanton

Siguri që mundësohet nga monitorimi i kamerave!

Kënd lojërash

Ambiente relaksuese

e sportive, sporte ujore!

 

Shërbim cilësor

Me staf të specializuar në fushën Hoteleri – Turizëm.

 

Prodhimet e detit zënë vend të rëndësishëm

në menunë e Restorantit.

Gatimet tradicionale & italiane

janë  gërshetuar me njëra tjetrën duke krijuar

ushqime më pranë gustos suaj.

 

Pranë Resortit

Natyra – Al

ndodhen 2 hotele me kapacitet mbajtës prej 400 shtretërish.

MUZIKA LIVE do t`Ju shoqërojë gjatë javës!

 

Bar Restorant Hotel

NATYRA – AL

është ambient që ju dhuron qetësinë,

freskinë bregdetare dhe ishullore

njëkohësisht gjelbërimin

e pastërtinë e munguar.

Resorti Natyra –Al

Resorti Natyra –Al

ndodhet pranë pishave të buta në Golem

Adresa:

Rruga Nacionale Durrës – Kavajë

100 m larg rrethrrotullimit Golem

(rruga dytësore )

Mob: +355 67 20 10 634

+355 67 20 10 635

 

Resorti  Natyra – Al

Garanton

Siguri që mundësohet nga monitorimi i kamerave!

Kënd lojërash

Ambiente relaksuese

e sportive, sporte ujore!

 

Shërbim cilësor

Me staf të specializuar në fushën Hoteleri – Turizëm.

 

Prodhimet e detit zënë vend të rëndësishëm

në menunë e Restorantit.

Gatimet tradicionale & italiane

janë  gërshetuar me njëra tjetrën duke krijuar

ushqime më pranë gustos suaj.

 

Pranë Resortit

Natyra – Al

ndodhen 2 hotele me kapacitet mbajtës prej 400 shtretërish.

MUZIKA LIVE do t`Ju shoqërojë gjatë javës!

 

Bar Restorant Hotel

NATYRA – AL

është ambient që ju dhuron qetësinë,

freskinë bregdetare dhe ishullore

njëkohësisht gjelbërimin

e pastërtinë e munguar.

Radio Focus hap konkurs për gazetarë,udhëheqës programesh,agjentë marketingu dhe sekretare administrative

 

RADIO FOCUS  

88.0 FM 
Adresa: 

 Përballë Postës së Tetovës

(Në afërsi të zyrave të PPD-së)


www.radiofocus.net 

Telefoni për kontakt: 070 494 108

Email:

radio.focus.tetove@gmail.com dhe

 radiofocus@hotmail.com 

 

Shpall: 

KONKURS

 

Për :

1.Sekretare administrative

2.Udhëheqës programesh dhe spiker lajmesh

3.Agjentë marketingu

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen drejtpërdrejt në zyrat e Radio Focusit ose të na shkruajnë nëpërmjet emailit .

Përparësi do të kenë aplikantët që kanë përvojë pune në këto drejtime,po edhe për ata që nuk kanë përvojë mund të organizohen trajnime intensive .

 

Radio Focus Live

  

 

 

 

 

 


Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi