KRAH PUNE është në dispozicionin Tuaj 24 orë

/ On : 9:16 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Oferta

 

KRAH PUNE ka në dispozicion mbi 40 punëtorë krahu ,nga 18 deri  55 vjeç,që janë të gatshëm të bëjnë çfarëdolloj pune fizike  që ju mund t`u ofroni.Ngarkim - shkarkim,punë fushe,hapje kanalesh dhe podrumesh,pastrime,bartje mobiljesh dhe gjërash të tjera ose çfarëdolloj pune që Ju nuk dëshironi ta bëni vetë.Mëditja e një punëtori është 20 euro,kurse për punë që duan më pak kohë pagesa bëhet sipas marrëveshjes.KRAH PUNE është në dispozicionin Tuaj 24 orëPër kontakt me Krah pune telefononi në nr. e celularit:070 751 295Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi