Bini Travel & Aliti Express

/ On : 7:38 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Bini Travel & Aliti Express
Tetovë – Dresden – Berlin
Berlin – Dresden – Tetovë
Tel. +389 44 337 004
Celulari  +389 71 685 144
Qendra Tregtare Saranda,Tetovë,Macedonia
Antonistr. 35,13347 Berlin,Wedding
+ 49 172 990 11 15

Udhëtime ekskluzive me autobus

Tetovë – Shkup – Kumanovë – Beograd – Budapest – Bratisllavë – Pragë – Drezden – Berlin
Çdo të enjte në ora 7 të mëngjesit në stacionnin e Autobusëve në Tetovë.
Udhëtimi Berlin - Tetovë cdo të shtunë në ora 8 të mëngjesit nga Neukölln(Berlin)

Çdo të mërkurë dhe të shtunë në ora 13 në Stacionin e Autobusëve në Tetovë,
Tetovë – Zurich,Sant Gallen
dhe
Tetovë – Luzern,Bern

Bileta autobusi dhe aeroplani per te gjitha destinacionet


Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi