Mjalti në Tetovë

/ On : 1:28 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Nuriman Xhaferi nga F.Pallcisht i Epërm i Tetovës,çdo të hënë dhe të shtunë në udhëkryqin në afërsi të Gjykatës, krse të enjten në Çarshi të Epërme në afërsi të Çezmës së Balezës, ju mundëson të bleni mjaltë shumë cilësore.

Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi