Jepen banesa me qera në Tetovë

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të EMKA Petrol), jepen dy banesa me qera.Banesat janë të mobiluara dhe njëra ka 106 metra katrorë,kurse tjetra ka 50 metra katrorë.Banesat janë të përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108

 

Posted via email from Agjencia eMagic

Shkup - Berlin vetëm 130 euro (22 tetor 2010)

Më 22 tetor
fluturim direkt
Shkup - Berlin
për vetëm 130 euro
Rezervoni biletat ne 
Euro Turist 

Zyra qendrore
Ilindenska 64/9, 1200 Tetovë
Tel.++389 44 330 155
Fax.++389 44 339 354
Email: eurot@mt.net.mk

Zyra ndihmëse
Qendra Tregtare Saranda pn. 1200 Tetovë
Tel.: +389 44 333 707 
Faks: +389 44 335 113

 

Posted via email from Agjencia eMagic

Jepen banesa me qera në Tetovë

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të MK Petrol), jepen dy banesa me qera.Banesat janë të mobiluara dhe njëra ka 106 metra katrorë,kurse tjetra ka 50 metra katrorë.Banesat janë të përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108 ose ne

071 849 612

 

Posted via email from Agjencia eMagic

Mysafirët e Botimeve Shqiptare http://www.facebook.com/botimetshqip

Jepen banesa me qera në Tetovë

Përballë Universitetit të Evropës Juglindore në Tetovë (në afërsi  të MK Petrol), jepen dy banesa me qera.Banesta janë të mobiluara dhe njëra ka 106 metra katrorë,kurse tjetra ka 50 metra katrorë.Banesat janë të përshtatshme për familje,por edhe për grupe studentësh.Çmimi sipas marrëveshjes.

Të gjithë të interesuarit mund të lajmërohen në

070 494 108 ose ne

071 849 612

Posted via email from Agjencia eMagic

Hotel ROYAL Tetove ( Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro)

Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro


Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Kontakt tel.
070 209 571


Posted via web from Agjencia eMagic

Hotel ROYAL Tetove ( Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro)

Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL. Vendi me i pershtatshem per pak caste intime. Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur. Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro. Kontakt telefonat: 070 537 313 070 209 571

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi