Music Shop Tipi

Ne qender te qytetit te Tetoves ndodhet Qendra e Vjeter Tregtare,kurse aty ndodhet Music Shop Tipi. Aty mund te gjeni muzike shqipe dhe te huaj sa te doni,por nuk duam t`ju flaim per muziken. Na ndiqni me vemendje! Ne Music Shop TIPI do t`i gjeni te gjitha pjeset eksternale apo te jashtme per kompjuter si kufje,webkamera,gejmpad,maus,tastature,usb,mikrofona e shume pjese te tjera. Ne Tipi te gjitha llojet e memori kartelave per telefona celular,si mikro ,mini etj Ne Tipi pjese ndihmese per plejstejshen, si xhustika dhe memorikarta .Gjithashtu ben montimin e çipave per plejstejshen Ne Tipi do ta gjeni komplet programin elektronik te kabllove,xhekave,si psh skart kabllo,dvd-tv,pc-lsd,per televizionin kabllovik me pjese ndihmese ,kabllo te rrjetit telefonik me te gjitha pjeset ndihmese,kabllo per altoparlante…etj Me nje fjale te gjitha llojet e kabllove ne nje vend per te bere cfaredolloj kombinimi qe mund t`Ju shkoj ndermend. Ne Tipi edhe te gjith llojet e baterive,rrimbushese,alkaline dhe speciale per telefonat. Pastaj modulator qe te mundeson degjimin e muzikes mp3 ne veture, Pilotet universal per te gjitha llojet e televizoreve,resiverave,dvd-ve dhe te sistemeve klimatizuese… Te gjitha llojet e kasetave per kamera,video,dvd dhe njekohesisht ben edhe incizimin e tyre ne dvd. Lista e gjerave qe mund t`i gjeni ne Music Shop Tipi eshte e gjate,prandaj vizitojeni nje dite e e me pare. Music Shop TIPI ne Qendren e Vjeter Tregtare ne Tetove Kontakt tel . 070 263 552

Posted via email from Agjencia eMagic

MUSIC SHOP TIPI Reklama ne TV Super Sky

Hotel ROYAL Tetove ( Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro)

Per disa ore caste intimiteti dhoma me 13-15 euro,kurse per te kaluar nje nate dhoma nga 16,20 dhe 30 euro


Ne periferi te qytetit te Tetoves,ne afersi te pishines Aquapark ndodhet hoteli ROYAL.
Vendi me i pershtatshem per pak caste intime.
Nje vend ideal per te gjetur qetesine.ambienti i mrekullueshem,ajri i paster,restorani me nje meny te shumellojshme dhe te pasur.
Kontakt tel.
070 209 571


Posted via web from Agjencia eMagic

http://www.socialurl.com/agjenciaemagic

Agjencia eMagic eshte nje agjenci marketingu dhe veprimtarine e saj e zhvillon ne internet, radio, televizion dhe ne shtypin e shkruar.Klienteve Ju ofron publicitet te kombinuar dhe shume efikas.Selia e saj eshte ne Tetove te Maqedonise.Marketingu ne internet behet duke u shperndare materiali reklamues ne te gjitha faqet tona dhe nga ketu ne te gjitha rrjetet sociale qe i frekuentojne shqiptaret.Qe te behet nje marketing efikas veme ne veprim edhe e-marketingun duke derguar qindra-mijera emaila ne drejtim te klienteve.Eshte shume efikas sepse arrijme te kemi bashkeveprim te drejtperdrejte me mbi 300 mije shqiptare ne Shqiperi,Kosove,Maqedoni,diaspore etj 
Kontakt telefoni +389 70 494 108

Posted via email from Agjencia eMagic

Shkup - Berlin vetëm 99 euro (Oferte ekskluzive per fluturimin e dates 9 korrik 2010)

Shkup - Berlin vetëm 99 euro (Oferte ekskluzive per fluturimin e dates 9 korrik 2010)

Euro Turist 

Zyra qendrore
Ilindenska 64/9, 1200 Tetovë
Tel.++389 44 330 155
Fax.++389 44 339 354
Email: eurot@mt.net.mk

Zyra ndihmëse
Qendra Tregtare Saranda pn. 1200 Tetovë
Tel.: +389 44 333 707 
Faks: +389 44 335 113

 

Shkup - Berlin vetëm 99 euro (Oferte ekskluzive per fluturimin e dates 9 korrik 2010)

Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi