Shkup - Berlin vetëm 100 euro (Oferte ekskluzive per fluturimin e dates 2 korrik 2010))

/ On : 10:20 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

 

Shkup - Berlin vetëm 100 euro (fluturimi me date 2 korrik 2010)

 

Euro Turist 

Zyra qendrore
Ilindenska 64/9, 1200 Tetovë
Tel.++389 44 330 155
Fax.++389 44 339 354
Email: eurot@mt.net.mk

Zyra ndihmëse
Qendra Tregtare Saranda pn. 1200 Tetovë
Tel.: +389 44 333 707 
Faks: +389 44 335 113

Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi