FATI TRANS Fshati Pallatice

/ On : 1:07 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

FATI TRANS Fshati Pallatice Ndërmarrje e specializuar për prodhimin dhe montimin e shtyllave të betonit për rrjet elektrik dhe ndriçim public. Shtylla të betonit të kualitetit të lartë me standarde evropiane dhe me çmime konkurruese në Maqedoni. Fati Trans gjithashtu bën montimin e transformatorëve elektrikë,merret me shërbimin e transportit me kamion me vinç me peshë deri më 5 ton. Për kontakt Ju shërbejnë telefonat 044 368 283 dhe 070 224 330

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi