Travel Agency STEP - TOURS

/ On : 4:40 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Step Tours zyren e saj ne Tetove e ka ne hyrjen kryesore te Pallatit te Kultures ne Tetove dhe aty mund te gjeni bileta per avion,autobuse dhe tragete per te gjitha destinacionet e mundshme.

Kontakt telefonat ne Tetove:

Tel. +38944332350 

Fax. +38944339015 

Mob. +38970594330 

Mob. +38970224788 

Mob. +38970209694

Bus. +38970935300 

Address

Step Tours

Pallati i Kultures

Tetove

 

Kontakt telefonat dhe adresa ne Sarajeve

Stacioni i Autobusit 
Sarajeve 
Peron 11 
Tel 033 213 100 
Mob-bus Sarajeve 
061 185 220

Ekskluzive nga Step Tours

Cdo te merkure dhe te diel

Gostivar – Sarajeve

Destinacioni: Gostivar-Tetove-Shkup-Kumanove- Beograd –Tuzlla – Doboj – Zenice – Sarajeve

18.30 h Gostivar

19.00 h Tetove

20.00 h Shkup

20.30 h Kumanove

 

Nga Sarajeva per ne drejtimin e kundert

Cdo te marte dhe te premte ne ora 18.30 ne Stacionin e autobusave ne Sarajeve,ne peronin 11

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi