Një risi dhe mundësi e re në Tetovë

/ On : 3:51 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Është hapur agjencia private për punësim  HN e cila bën ndërmjetsimin midis individëve të papunë dhe firmave private e shtetërore,nga vendi dhe jashtë,që kanë nevojë për punëtorë.

Për firmat agjencia ofron punëtorë me cilësi dhe kualifikime të ndryshme.Me ndërmjetësimin e Agjencisë HN nënshkruhet kontratë ndërmjrt firmës dhe punëtorëve.

Agjencia HN ndodhet në Qendrën e Re Tregtare në Tetovë

Në kat të parë,lokali 62

Kontakt telefonat

044 341 103

072 589 395

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi