Euro Surovina Zheline

/ On : 8:19 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Qendra per grumbullimin e mbeturinave te metalit gjendet ne Zheline ne fillim te rruges per ne fshatin Siricine . Clirohuni nga materialet e metalit,plastikes,letres dhe te gomes qe i keni ne shtepine tuaj.Akumulatore te vjeter,hekur,baker,mesing,plumb si dhe karroceri te veturave dhe fitoni para nga mbeturinat duke i derguar ne depone e grumbullimit . Euro Surovina ju mundeson nderrimin e akumulatoreve te vjeter me akumulatore te ri Vesna Sap te Sllovenise . Per sasi me te medha te mbeturinave Euro Surovina ben edhe transportin e tyre me mjetet e saj transportuese Euro Surovina Zheline Kontakt telefonat: 070 224 349 071 224 349 071 204 070 044 378 350

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi