Oferte per reklama dhe lajmerime ne TV SUPER SKY – Tetove /Ponuda za reklamiranje TV SUPER SKY - Tetovo

/ On : 4:59 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

 

1.Reklame 1 mujore (inçizim,montim,emitim)   - 100 euro

2.Reklame 2 mujore (inçizim,montim,emitim)   - 175 euro

3.Reklame 3 mujore (inçizim,montim,emitim)   -  250 euro

4.Reklame 6 mujore (inçizim,montim,emitim)    - 500 euro

5.Reklame 12 mujore (inçizim,montim,emitim)    - 900 euro

LAJMERIME

1.Lajmerime 1 mujore vetem me tekst        -     30 euro

2.Lajmerime 1 mujore me tekst dhe lexim    -    40 euro

3.Lajmerime me tekst,fotografi dhe lexim     -    60 euro

Reklamat dhe lajmerimet emitohen 7 here ne 24 ore.

Menaxher:

Enver Neziri

070 494 108

TV Super Sky Tetove

Drejtor : Muslim Aziri

TV SUPER SKY - Tetovo

 

Ponuda za reklamiranje TV SUPER SKY - Tetovo


Tv Super Sky so svojata raznovidna programa,so pokrienost na celoto podracje na gradovite Tetovo,Gostivar i nivnite okolini,so reklami izgotveni na najprofesionalen nacin,vi ovozmozuva efikasno reklamiranje,so neposredno vlijanie na vasiot biznis.

1.Cena za eden mesec reklamiranje (snimanje,montaza,7 pati emituvanje na den) - 100 evra

2. Cena za 2 meseci - 175 evra

3.Cena za 3 meseci - 250 evra

4.Cena za 6 meseci - 500 evra

5.Cena za 12 meseci - 900 evra

Reklamite se emituvat 7 pati na 24 casa.

TV SUPER SKY Tetovo

Menaxer: Enver Neziri

Mob. 070 494 108

e_neziri@hotmail.com

 

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi