Maqedonia shqiptare (Reportazh fotografik nga Shkupi Press)

/ On : 12:28 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Kjo eshte rruga qe lidh fshaterat shqiptare te Komunes se Zhelines ne Maqedoni dhe eshte rruge alternative ne aksin Tetove -  Shkup.Nga frekuentimi i madh ajo eshte demtuar shume dhe te gjithe banoret e ketyre aneve jane kaq te indinjuar me autoritetet lokale dhe qeveritare qe nuk ndermarrin asgje per rregullimin e saj.Ata jane taksapagues te rregullt te ketij shteti por ja se si u kthehet perkujdesi nga pushteti lokal dhe qendror!

[[posterous-content:pid___20]][[posterous-content:pid___19]][[posterous-content:pid___18]][[posterous-content:pid___17]][[posterous-content:pid___16]][[posterous-content:pid___15]][[posterous-content:pid___14]][[posterous-content:pid___13]][[posterous-content:pid___12]][[posterous-content:pid___11]][[posterous-content:pid___10]][[posterous-content:pid___9]][[posterous-content:pid___8]][[posterous-content:pid___7]][[posterous-content:pid___6]][[posterous-content:pid___5]][[posterous-content:pid___4]][[posterous-content:pid___3]][[posterous-content:pid___2]][[posterous-content:pid___1]][[posterous-content:pid___0]]Shkupi Press

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi