Ftese

/ On : 5:35 PM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.
Ftesë

Instituti i Librit dhe i Promocionit Toena & Instituti i Dialogut dhe Komunikimit

organizojnë
një tryezë debati rreth romanit “Engjëj të armatosur” të shkrimtares Diana Çuli
ditën e mërkurë, datë 28.04.2010, ora 11.00, në Teatrin e Metropolit.

ZYRA E SHTYPIT
SHTEPIA BOTUESE TOENA

Bashkengjitur për të gjithë të interesuarit:

- Dy fjalë për librin
- Shënime biobibliografike per autoren


The New Busy think 9 to 5 is a cute idea. Combine multiple calendars with Hotmail. Get busy.

Posted via email from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi