Salloni i Ondulimit FILIS nga Tetova ka nevoje per nje punetore(frizere) me pervoje pune.Kontakt telefoni 070 695 794

/ On : 12:41 AM/ Ju falënderojmë për vizitën në këtë faqe.Për bashkëpunim na shkruani në lajmetari.tetove@gmail.com.

Salloni i Ondulimit FILIS nga Tetova ka nevoje per nje punetore(frizere) me pervoje pune.Kontakt telefoni 070 695 794

Posted via web from Agjencia eMagic

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi