eMagic eshte nje agjenci marketingu
dhe veprimtarine e saj e zhvillon ne internet,
radio,televizion dhe ne shtypin
e shkruar .Bashkepunon me disa mediume
dhe te gjithe klienteve ju ofron publicitet
te kombinuar dhe shume efikas.
Selia e saj eshte ne Tetove
Maqedoni
Kontakt telefoni +389 70 494 108

Google+ Followers

Flurudha Press

Botimet Shqiptare

Shtypi Shqiptar

MUZIKA DHE HUMORI SHQIPTAR

VIP Magazine

Sex, dashuri, intimitet

Shëndeti dhe bukuria

E shtuna magjike

Flurudha Press

Shqipëria është vendi më i mirë për t’u vizituar në vitin 2014

Shtypi

Veze Sharri dhe Lecker

Më të lexuara

Letërsi,ese,kritikë...

Contact

Name

Email *

Message *

Arkivi